Clubavond DCA

Al meer dan 25 jaar is er elke  donderdagavond vanaf de 2e week in september tot de eerste week in april clubavond in het Duivensportcentrum. De mogelijkheden op deze avonden zijn o.a. een kaartje leggen, biljarten, computeren of een praatje maken met andere bezoekers en gebruikers van het Duivensportcentrum. De clubavonden zijn van 19.30 tot 23.00 uur .

Biljarten
Er zijn twee biljarttafels welke tegen een geringe vergoeding op deze avonden gebruikt kunnen worden.

Klaverjassen
Voor het luttele bedrag van euro 3,50 p.p. wordt er geklaverjast om de dag prijzen variërend van karbonades tot chocolade zelfs de laatste prijs wordt gehonoreerd. De punten behaald op de donderdagen worden aan het einde van de competitie met uitzondering van de 6 slechtste resultaten opgeteld en beloond met mooie prijzen.
Er wordt op deze avonden rekening gehouden met leeftijd en snelheid van de deelnemers maar ook de bedreven kaarters kunnen er hun draai vinden. Uiteraard is de koffie gratis en zijn de prijzen voor consumpties laag.

Jokeren
Bij voldoende deelname is er ook de mogelijkheid om jokertafels in te richten.

Computeren
Bij voldoende deelname is het ook mogelijk computeruitleg te geven over diverse onderwerpen. Een eigen computer is gewenst, internet is aanwezig.